Onze Missie

Bij IBS verkopen wij niet alleen ballonnen !Daar houdt het voor ons niet op!  Wij doen ook onze uiterste best om de verkoop van die ballonnen zo goed mogelijk te ondersteunen .Wij trachten dit te doen door -naast een breed gamma aan een correcte prijs aan te bieden - voortdurende opleiding en vorming te organiseren.

Hier volgen enkele belangrijke redenen waarom wij denken dat U bij IBS het beste totaalpakket krijgt :

-grootste gamma in Europa : zowel in latex- en folieballonnen als in accessoires en apparatuur biedt IBS enorme keuzemogelijkheden

-gekwalificeerd personeel : geen enkele distributeur in Europa heeft meer Certified Balloon Artists (CBA's)  in dienst dan IBS , klaar om U een vakkundige uitleg te geven!

-meertalige medewerkers : onze medewerkers kunnen U zowel in de taal van Vondel als in die van Molière , Shakespeare en Goethe te woord staan ; in geval van hoge nood schrikken zij er zelfs niet voor terug er een mondvol Spaans of Italiaans tussen te gooien !!

-Up-to-date gamma : wij proberen steeds nieuwe , interessante producten te vinden en U de laatste nieuwigheden voor te stellen! Graag luisteren wij dienaangaande naar uw suggesties en opmerkingen !

-uitstekende service : wij maken er een punt van een uitstekende service te bieden! Daarbij garanderen wij dezelfde hoge standaard in service voor elke klant ,bij elke bestelling en bij elk bezoek aan onze Cash & Carry !

-jarenlange ervaring : IBS werd opgericht in 1995 wat betekent dat wij bijna 20 jaar ervaring in de ballonnenbusiness hebben ; wij hebben ook tientallen balloncongressen en Qualatex Events bijgewoond en daarvan een hoop opgestoken ! Die kennis en ervaring stellen wij graag ter beschikking van onze klanten !

-continue & kwalitatieve opleiding : qua organisatie van workshops en events heeft IBS een track record waar geen enkele distributeur in Europa kan aan tippen en daar zijn wij trots op ! Wij zijn vast van plan om ook in de toekomst op dit gebied aan de top te blijven !

-een correcte prijs : wij trachten steeds goede waar voor uw geld te geven ! Wij zullen niet altijd de laagste prijs op de markt hebben maar ook zelden de hoogste ! Dienaangaande laten wij ons graag leiden door de wijze woorden van John Ruskin in The Low Bid (zie bijlage)

-altijd verse ballonnen : wij kopen aan in grote hoeveelheden maar proberen toch de omloopcyclus in ons magazijn zo kort mogelijk te houden zodat wij U steeds verse ballonnen kunnen aanbieden !

-een luisterend oor : wij luisteren naar onze klanten en hebben aandacht voor uw vragen en opmerkingen ; wij maken er een punt van aan elke redelijke  verzuchting van onze klanten het gepaste gevolg te geven !

-een duidelijke en eenvoudig te navigeren website : wij willen onze klanten niet alleen de mogelijkheid bieden hun aankopen over het internet te doen maar die ervaring ook zo aangenaam en veilig mogelijk maken !

 

 

 

 

pdf

Open bijlage (13.99 KB)