Workshops Gevorderden Ballondecoratie

Met de steun van Pioneer-Europe , organiseert IBS elk jaar een zestal workshops in België en enkele in Frankrijk , meestal rond een bepaald thema.


Vaak weerkerende onderwerpen zijn :
-Sint-Valentijn
-Kommunie
-Huwelijk
-Halloween
-Kerst- en Nieuwjaar
-Retail portfolio Bouquets

Op aanvraag kunnen ook workshops ingevoegd worden over bepaalde technieken zoals Exploding Walls , Special FX , Balloon Drops & Releasesetc .....
De instructeurs zijn de absolute top en komen uit heel Europa .Recente lesgevenrs die wij de laatste jaren mochten bij IBS mochten verwelkomen, zijn : Luc Bertrand,CBA , Alberto Falcone,CBA , Frédéric Holterhoff,CBA , Sue Bowler,CBA ....

De workshops gaan altijd door op een maandag en duren de hele dag : wij verwelkomen de deelnemers om 09.00hrs met koffie en ontbijtkoeken en beginnen om 09.30hrs.Wij gaan door tot ong. 16.30hrs met een break voor de lunch.

De prijs is € 60+BTW per persoon'ALL IN' dwz alle drankjes , ontbijt , lunch ,alle ballonnen , documentatie etc ...

Ook de thema workshops gaan door in ons leslokaal in de IBS Cash & Carry in Sint-Katelijne-Waver . In Frankrijk wordt een zaaltje afgehuurd in het centrum van Parijs.

De exacte data worden enkele weken op voorhand elders op deze site en op Facebook aangekondigd ; bovendien wordt er ook een aparte mailing verstuurd naar al onze klanten.

Ben je niet zeker ,stuur even een mailtje naar : workshops@ibs-balloons.com